Euroviisut 2023 - 5 suosikkiani! 💚


Moi ja tervetuloa uuteen blogiini, nimeltÀÀn SĂ€veliĂ€ ja mietteitĂ€! Olisin lisĂ€nnyt siihen muuten jonkun ’Hertan tapaan’, tai jonkun, mutta ei se kuulostanut sointuvalta.. :< No anyways, tÀÀllĂ€ blogissa 10-vuotias musiikkia ja laulamista rakastava tyttö, eli minĂ€, Hertta, jaan ajatuksiani, suosittelen biisejĂ€ ja kerÀÀn biisivinkkejĂ€ teiltĂ€, hahah! No, blogin kuvauksesta saat tarkempaa tietoa!  

TiedĂ€n, Euroviisut menivĂ€t jo aikoja sitten, mutta tĂ€ssĂ€ postauksessa olisi sitten tarkoitus listata suosikkini, ja sitten selittÀÀ niistĂ€ jotain; katsotaan nyt, kuinka hyvin tĂ€llĂ€isessĂ€ onnistun. :D No, aloitetaan! 


5. - Solo - Blanka

No, tĂ€ssĂ€ biisissĂ€ ei ole oikein mitÀÀn erikoista, mutta lukeutui silti suosikkeihini. En keksinyt muutakaan biisiĂ€ tĂ€hĂ€n, josta tykkĂ€isin niin paljon. Ihan hyvĂ€ biisi, en nyt osaa kirjoittaa enempÀÀ tĂ€stĂ€, kĂ€ykÀÀ itse kuuntelemassa :) 

đŸŽŒ

4. I Wrote A Song - Mae Muller

TĂ€ssĂ€kÀÀn biisissĂ€ ei ollut kai mitÀÀn erikoista, paitsi menevĂ€ kertosĂ€e. :) JĂ€i aina pÀÀhĂ€n soimaan, sen verran hyvĂ€ kappale oli. Aloin tykkĂ€mÀÀn tĂ€stĂ€ vasta reilusti Euroviisujen jĂ€lkeen, mutta haittaako se? Ei kai. Kannattaa kĂ€ydĂ€ kuuntelemassa, jĂ€lleen kerran. 

đŸŽŒ

3. Unicorn - Noa Kirel

Okei, ehkĂ€ tĂ€ssĂ€ biisissĂ€ alkaa sitĂ€ erikoisuutta olla. TĂ€ssĂ€ on erilaisia osioita, ehkĂ€ toisin kuin ’normaalissa’ pop-biisissĂ€. On tanssi / breikki -osio, rytmikĂ€s osio ja ehkĂ€ vĂ€hĂ€n satumainen osio eli kertosĂ€e; niin kuin tietenkin Unicorn -nimisessĂ€ biisissĂ€ pitÀÀ olla. Ette varmaan ymmĂ€rrĂ€ noista osioista, mutta ymmĂ€rrĂ€tte, jos kĂ€ytte kuuntelemassa. Suosittelen, jos tykkĂ€sit yllĂ€ olevista biiseistĂ€ :)

đŸŽŒ

2. Tattoo - Loreen

Joo, tiedĂ€n, mukamas tĂ€stĂ€ biisistĂ€ ei saisi tykĂ€tĂ€, koska kaikki sanoo, ettĂ€ KÀÀrijĂ€n olisi pitĂ€ny voittaa :D No, mĂ€pĂ€s tykkÀÀn, ja tÀÀ on ihana laulu. EhkĂ€ vĂ€hĂ€n kopio siitĂ€ ukrainalaisesta laulusta, mutta silti. TOODELLA IHANA JA KAUNIS BIISI! đŸŽŒđŸ˜ŠđŸ€Ž JÀÀ aina pÀÀhĂ€n soimaan. Vaikka kyllĂ€ mĂ€ voisin jopa sanoa, ettĂ€ tÀÀ ei ansainnut voittoa. 

đŸŽŒ

1. ✨ QUEEN OF KINGS!!! ✨ - Alessandra

No niin, Queen of Kings kirjoitetaan ⬅️⬅️ noin oikeasti kuin kirjoitin sen Ă€sken. Mutta Alessandra on ihan mahtava tyyppi, tosi nĂ€tti ja niin HYVÄ BIISI!! 5/5!! Alessandra on tĂ€hĂ€n mennessĂ€ tehnyt kaksi laulua, joista ensimmĂ€inen on hĂ€nen edustusbiisinsĂ€ Euroviisuissa elikkĂ€ tĂ€mĂ€ Queen of Kings. HĂ€n tuli viidenneksi Euroviisuissa ja se on ihan hyvĂ€ sija, vaikka olisin sijoittanut hĂ€net ehkĂ€ koko kilpailun ykköseksi, jos olisin voinut. KIITOS ALESSANDRA!! ✨✨

~

No, mitĂ€ mieltĂ€ olet? Kommentoi sinun suosikkisi ja mielipiteitĂ€ postauksesta! Hei hei ja nĂ€hdÀÀn ensi postauksessa! 😊

Kommentit

  1. MĂ€ nĂ€in sun kommentin mun blogiin ja tulin nyt tĂ€nne vilkuilemaan – hyvĂ€ltĂ€ vaikuttaa ;) Musiikkiblogi – hienoa, rakastan musiikkia, ja eka postaus aika hyvĂ€ đŸ©· Noi ei ollut mun lemppareita (musta parhaat oli ehkĂ€ Serbia, Tsekki ja Viro), mutta Unicorn ja Queen of Kings oli ihan hyviĂ€ :) EhkĂ€ kritiikkinĂ€, vĂ€hĂ€n lisÀÀ pituutta tekstille? Muuten hyvĂ€, ja ihanalta blogilta vaikuttaa đŸ©”

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanasta kommentista! Joo, mullekin tuli mieleen, ettÀ olisi voinut tehdÀ noista teksteistÀ pidempiÀ, ja aionkin lisÀtÀ niihin vielÀ muutaman lauseen :)
      Ja musiikkiblogin aloittamisen ajatus tuntui jotenkin mukavammalta, koska mĂ€ ehkĂ€ pikkuisen enemmĂ€n rakastan musiikkia ja laulamista kuin kirjoittamista, vaikka sekin on mulle rakas harrastus 😄

      Poista
  2. Ihana postaus đŸ©· Noi biisit oli munkin lemppareita :) Plus tietty Watergun <3 EhkĂ€ nyt mĂ€ olen jo kuullut viisubiisejĂ€ vĂ€hĂ€n liikaa ja kyllĂ€stynyt niihin, mutta viisujen aikana ne oli tĂ€yttĂ€ kultaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista!
      MÀkin olen ehkÀ jo vÀhÀn liikaa kuunnellut ja kuullut niitÀ, joten ne ei oo enÀÀ maailman parhaimpia biiseja. :)

      Poista

LÀhetÀ kommentti

Hei, aiotko kommentoida? Kiitos paljon, sillĂ€ haluan kuulla, mitĂ€ mieltĂ€ te olette postauksistani ja ylipÀÀtÀÀn blogistani. YritĂ€n vastata jokaiseen kommenttiin, jonka saan, henkilökohtaisesti, jos ehdin. Kommentoi ihan rohkeasti, en minĂ€ pure! 😄

Suosituimmat tekstit

Musiikki - mitÀ se merkitsee minulle?